Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan De Witte nederig: “Op dat vlak heeft AA Gent nog niet de rijpheid van Club Brugge”

Tomás Pina (Club Brugge - Gent) (2)

Het blijft een vreemd gegeven, maar donderdagavond kijken AA Gent en KRC Genk elkaar in de ogen in de achtste finales van de Europa League. In de Gentse bestuurskamer hopen ze echter vooral dat de Buffalo’s komende zondag alsnog een plaatsje bij de eerste 6 weten te bemachtigen. 

“Het zou een zware ontgoocheling zijn als we Play-Off 1 niet halen”, bekent Ivan De Witte aan Het Laatste Nieuws. “Maar je mag onze Europese campagne niet zomaar van tafel vegen. Zelfs als we Play-Off 2 moeten spelen, is ons seizoen nog altijd behoorlijk in balans.”

“Weet je, wij zijn een club die goed op weg is om zich te vestigen aan de top van de Belgische competitie”, oordeelt de voorzitter van AA Gent. “Maar voorlopig hebben we nog niet de rijpheid van een Club Brugge of een Anderlecht. Elk seizoen weer, zonder betwisting, Play-Off 1 halen, zó ver staat AA Gent nog niet. Aan ons dus om in de toekomst dermate goed georganiseerd te zijn dat we zo’n reguliere competitie als dit jaar niet meer meemaken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws