Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Italianen zetten Club Brugge serieuze transferhak: “Alles was geregeld”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge ging tijdens de winter nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe flankaanvaller. Daarvoor bewandelde het meerdere concrete transferpistes, maar uiteindelijk werd het Dorin Rotariu van Dinamo Boekarest. 

Blauw-Zwart bleef heel lang aandringen voor Tal Ben Haim, maar Maccabi Tel Aviv weigerde om mee te werken aan de overgang van de 27-jarige linksbuiten. Toen de transfer van de Israëliër in extremis afsprong, richtte Club zijn pijlen op Andrei Ivan.

De 20-jarige winger moest evenwel vrede nemen met een verlengd verblijf bij Universitatea Craiova. “Alles was geregeld, we hadden een akkoord met Club Brugge over een transferbedrag van 3 miljoen euro en een percentage op de mogelijk doorverkoopsom”, vertelde voorzitter Marcel Popescu onlangs aan Gazeta de Sud. “Maar uiteindelijk kon ik het niet maken tegenover onze supporters om hem te laten gaan.”

Volgens Fanatik zou Universitatea Craiova echter een akkoord hebben met Torino. De Italiaanse club legt volgende zomer naar verluidt 4,5 miljoen euro neer voor Andrei Ivan. En zo belandde Dorin Rotariu – een ander Roemeens talent – uiteindelijk in Jan Breydel. “Ik ben wel blij dat Dinamo hiervan kon profiteren”, besluit de voorzitter van Universitatea Craiova.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws