Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Huurling droomt van plek in eerste elftal Club Brugge, maar heeft ook al plan-B in gedachten

Sander Coopman in actie

Vorig jaar speelde Sander Coopman (21) nog een handvol wedstrijden bij Club Brugge, dit seizoen werd de aanvallende middenvelder bij Zulte Waregem gestald. Aanvankelijk moest Coopman het stellen met invalbeurten, maar afgelopen maand stond hij twee keer aan de aftrap.

Met het oog op volgend seizoen is het nog niet duidelijk waar Coopman zal spelen. Binnenkort zit het jonge talent rond de tafel met een delegatie van Club Brugge. “Maar wat er besproken zal worden, weet ik niet”, zegt Coopman in Het Nieuwsblad.

“Het hoofddoel is nog steeds om basisspeler te worden bij Club, maar ik moet ook realistisch zijn. Als ik merk dat dat doel moeilijk te realiseren zou zijn en Zulte Waregem me permanent wil overnemen, dan ga ik daar zeker over nadenken”, besluit Coopman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws