Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Thomas Meunier

Thomas Meunier (Club Brugge)

Paris Saint-Germain spoelde zijn Champions League kater van tegen FC Barcelona (6-1) afgelopen zondag door met een 1-2 overwinning op bezoek bij Ligue 1 rode lantaarn Lorient. Thomas Meunier moest tien minuten voor tijd echter noodgedwongen naar de kant met een beenblessure. 

Roberto Martinez hoopt alvast dat Meunier inzetbaar is voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland (25 maart) en het oefenduel in Rusland (28 maart). Anders wordt het voor de bondscoach zoeken naar een vervanger op de rechterkant en dat is niet evident.

Volgens HLN mag Meunier echter opgelucht ademhalen. De krant meldt dat de interlands niet in gevaar komen voor de gewezen rechtsachter van Club Brugge. Rust zou moeten volstaan om volledig te herstellen. “Ik voelde een kleine pijnstoot, vandaar dat ik zelf om mijn vervanging gevraagd heb”, verklaart Meunier in de Franse pers. “Ik wilde geen risico’s nemen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws