Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Genk krijgt goed nieuws in aanloop naar topper, Club iets minder: “Hij is nog onbeschikbaar”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

Zaterdagavond wacht Club Brugge de altijd lastige verplaatsing naar KRC Genk. Terwijl Blauw-Zwart zijn leidersplaats niet wil afstaan, willen de troepen van Albert Stuivenberg hun laatste kans op Play-Off 1 grijpen.

“Genk heeft kwaliteit, we hebben het daar de afgelopen jaren moeilijk gehad. Maar we proberen beter te doen dit weekend”, opent Michel Preud’homme zijn persconferentie. De Limburgers werden voor de start van de competitie nochtans gezien als één van de outsiders voor de titel. “Het is verbazend dat Genk niet hoger staat. Dat toont aan dat onze competitie raar is.”

Daarnaast kwam de Brugse coach met een blessure-update. “Claudemir had wat kleine kwaaltjes deze week. Van Rhijn is fit, maar mist wedstrijdritme. Poulain is tot slot nog altijd onbeschikbaar”, klinkt het via de officiële kanalen. En dus hoeven er nog geen nieuwe namen aan de aftrap verwacht te worden in de Luminus Arena.

Genk kreeg dan beter nieuws uit zijn ziekenboeg. Op de revaliderende Karelis, Vanzeir en Bizot na was in Limburg iedereen present op training. Volgens Het Nieuwsblad zijn Trossard en Nastic er dus ook opnieuw bij en kan Stuivenberg tegen Club uit een ruime selectie putten. UPDATE: de officiële site van Racing Genk meldt dat de wedstrijd tóch nog te vroeg voor Trossard. Hij zit niet in de selectie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws