Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-speler Blauw-Zwart duidelijk: “Club Brugge zit in mijn hart, dat zal niet meer veranderen”

Club-fans vlaggen
Heel wat spelers die in het verleden bij Club Brugge aan de bak waren, keren achteraf maar wat graag nog eens terug naar het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart vergeet zijn ex-spelers niet en andersom is dat niet anders. Ook Peter Van Der Heyden keert af en toe graag terug naar Brugge.

Van Der Heyden speelde tussen 2000 en 2005 en tussen 2010 en 2011 voor Club Brugge. De fans zijn hem duidelijk nog niet vergeten. Vorige zondag, tijdens #ThanksFans, was de gewezen Rode Duivel een druk gesolliciteerd man op het vlak van selfies. “Blijkbaar ben ik nog geliefd, hé. Da’s wel tof”, vertelt de oud-verdediger.

“Ik heb zes seizoenen bij Club Brugge gespeeld en ben samen met de ploeg succesvol geweest. Club Brugge zit in mijn hart, dat zal niet meer veranderen”, aldus Van Der Heyden nog tegenover Voetbalkrant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws