Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eén speler van Club Brugge geselecteerd voor jonge Rode Duivels

Dion Cools met overwinningsgezangen (Club Brugge - Westerlo)
Roberto Martinez en Johan Walem maakten vandaag (vrijdag, nvdr) hun selectie bekend voor de interlands die eraan komen. Bij de Rode Duivels maakt geen enkele speler van Club Brugge deel uit van de selectie, voor de jonge Rode Duivels werd één speler van Blauw-Zwart opgeroepen.

Dion Cools mag zich de komende tijd gaan bewijzen onder het goedkeurend oog van beloftencoach Johan Walem en zijn staf. Onze verdediger, die zowel op rechts als links uit de voeten kan, heeft er een meer dan degelijk seizoen op zitten en plukt daar nu de vruchten van.

Bij Club Brugge zijn ze, net als wij overigens, trots op Cools. “Proficiat, Dion”, klinkt het via Twitter. “We wensen Dion en de voltallige selectie succes toe”, voegde Blauw-Zwart er op zijn website nog aan toe. Ook van ons een dikke proficiat, Dion. Zet je beste beentje – links of rechts, het maakt niet uit – voor! Onderstaand ook nog de volledige selectie van de Jonge Duivels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws