Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eddy Snelders neemt het op voor Bruggeling: “Martinez had hem evengoed kunnen selecteren”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Vrijdag maakte Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de WK-kwalificatiewedstrijd van volgende week zaterdag tegen Griekenland. Daarin geen enkele speler van Club Brugge en voor sommigen was dat een verrassing.

In defensief opzicht kiest de bondscoach voor Alderweireld (Tottenham), Vertonghen (Tottenham), Vermaelen (Roma), Meunier (PSG), Foket (Gent), Ciman (Montréal) en Boyata (Celtic).

“De selectie van Boyata is voor mij toch een verrassing”, vertelt Eddy Snelders bij PlaySports. “Die zou blijkbaar goed bezig zijn in Schotland, maar dus geen Bjorn Engels. Ik vind dat je evengoed Engels opnieuw had kunnen meenemen.”

“Engels is misschien wat geremd geweest door blessures, maar hij is goed. Het was misschien wel het moment om hem mee te nemen, omdat je toch ziet dat er drie dagen na de WK-kwalificatiematch tegen Griekenland ook nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Rusland is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws