Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dury heeft duidelijk plan voor ogen met Club-huurling Coopman

Sander Coopman in actie

Bij een gebrek aan speelminuten in Jan Breydel werd Sander Coopman uitgeleend aan Zulte Waregem. In het Regenboogstadion verzamelde de 22-jarige middenvelder dit seizoen 738 speelminuten en was hij met een doelpunt in de bekerfinale van cruciaal belang. 

Langzaam maar zeker lijkt Coopman er dus door te komen onder de vleugels van Francky Dury. En als het van laatstgenoemde afhangt, eindigt dat dit seizoen niet. “Ik zou Sander graag houden. Op zijn leeftijd moet hij spelen. En bij Club zou hij vandaag, door de concurrentie, niet spelen”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Dury maakt de vergelijking met Nikola Storm, die in 2015/2016 zo’n 800 minuten in actie kwam voor Zulte, maar in het daaropvolgende seizoen nauwelijks aan de bak kwam bij Blauw-Zwart. Momenteel wordt hij uitgeleend aan tweedeklasser Oud-Heverlee Leuven. “En dan krijg je vaak een mentale tik. Ik heb dat gezien bij Nikola.” Tot slot mag de trainer van Essevee nog voorspellen wie kampioen wordt. “Ik geef Anderlecht 51 procent kans, Club Brugge 49 procent.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws