Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx doet straffe uitspraak: “Antwerp heeft veel meer potentieel dan Club Brugge”

Tuur Dierckx (Club Brugge)

Bij Club Brugge begon hij iets meer dan een jaar geleden nog prima aan het seizoen, maar naarmate het seizoen vorderde zakte Tuur Dierckx steeds verder weg. In de laatste rechte lijn naar de titel kwam de publiekslieveling al helemaal niet meer aan bod, waardoor hij voor een definitief vertrek opteerde.

Bij Royal Antwerp FC kende Dierckx een seizoen met ups en downs. Maar nu het om de knikkers gaat, is hij van de partij. “Misschien zou ik deze titel wel wat hoger plaatsen dan die van een jaar geleden. Want hier zal ik toch een groter aandeel in gehad hebben. In de Play-Offs van vorig seizoen speelde ik niet mee, terwijl ik hier in de tweede periode toch mijn stempel kon drukken”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Ook de impact op de omgeving zal groter zijn dan vorig jaar bij Club Brugge, want Antwerp hunkert er al dertien jaar naar om terug te keren naar eerste klasse”, gaat Dierckx verder.

“Niemand kan voorzien wat hier zal gebeuren, Antwerp kan meer zijn dan zomaar een meeloper”

Besluiten doet onze voormalige speler met een straffe uitspraak. “Ik denk ook dat deze club met alles errond, zoals de fans en de stad, nog veel meer potentieel heeft dan Club Brugge. Niemand kan voorzien wat hier zal gebeuren. Antwerp kan meer zijn dan zomaar een meeloper in eerste klasse. Als we zouden promoveren, ga je deze club helemaal zien veranderen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws