Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil steekt de hand in eigen boezem na gelijkspel tegen STVV

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

Club Brugge is er zondagnamiddag niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart boog een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong, maar slikte in het slot van de wedstrijd de gelijkmaker.

Stefano Denswil was dan ook een teleurgesteld man na afloop. “We hebben te laag gevoetbald en bleven te veel in positie staan. Het was gewoon niet goed genoeg”, vertelt de Nederlandse verdediger aan Sporza Radio.

De 0-1 van Steven De Petter was erg discutabel, maar daar wilde Denswil zich niet achter verschuilen. “We hebben niet genoeg kansen gecreëerd en zelf had ik ook 2 kansen die ik niet afwerkte. Anders stond ik hier wel met een ander gevoel.”

“Ik heb echt geen idee waarom we weer zo slap begonnen. We komen dan wel terug door onze kwaliteit, maar het is niet nodig om steeds achter te komen. Komende weken zullen we moeten werken aan onze zwakke punten, die je vandaag ook zag. Zo’n plek voor Europees voetbal weggeven, dat doet pijn”, besluit Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws