Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger waarschuwt Anderlecht: “Hebben we bij Club Brugge al gezien”

Geert De Vlieger (analist)

Anderlecht kan donderdagavond voor het eerst in 20 jaar nog eens een Europese kwartfinale bereiken. Na de 0-1 op bezoek bij APOEL Nicosia ziet het er ook naar uit dat dat zal gebeuren. Club Brugge slaagde twee jaar geleden in hetzelfde huzarenstukje, met weliswaar alle gevolgen van dien in de eigen Jupiler Pro League…

Aangezien ze in Brussel twee frustrerende jaren zonder titel achter de rug hebben, denkt Geert De Vlieger dat de prioriteit bij Anderlecht echt wel bij het kampioenschap ligt. “Een kwartfinale zullen ze zeker niet laten liggen, maar de halve finale of finale halen ten koste van de titel? Neen. Die mag hen niet ontglippen.”

“Het is al drie jaar geleden dat Anderlecht nog eens kampioen speelde en zich voor de Champions League kwalificeerde, met de financiële compensaties (minstens 15 miljoen euro, nvdr) die dat inhoudt. De Europa League kan de Play-Offs doorkruisen, dat hebben we in het verleden bij Club Brugge al gezien”, besluit de analist in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws