Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos legt uit waarom Club de te kloppen ploeg wordt in de Play-Offs: “Anderlecht heeft dat niet”

Aad de Mos (analist)

Club Brugge en Anderlecht tellen momenteel beide 58 punten en lijken straks in een onderlinge strijd uit te maken wie met het kampioenschap aan de haal zal gaan. Volgens Aad de Mos ligt het voordeel bij Club Brugge.

“Club Brugge lijkt me toch de grootste kanshebber om zichzelf op te volgen”, vertelt de analist in Deze Week. “In het verleden hebben ze al voldoende bewezen als geen ander te kunnen pieken in Play-Off 1.”

Bovendien slaagde het Brugse bestuur erin om onze kampioenenploeg samen te houden. “Club heeft met de huidige spelersgroep ervaring om kampioen te spelen. Iets wat bijvoorbeeld Anderlecht met zijn bijna volledig nieuwe ploeg niet heeft.”

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Club het in eigen huis op tegen Sint-Truiden, Anderlecht ontvangt Waasland-Beveren. Op papier trekken beide topclubs dus met evenveel punten naar de Play-Offs. Al weet je in voetbal maar nooit…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws