Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

Hans Vanaken met overwinningsgezangen (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge speelt zaterdagavond zijn voorlaatste wedstrijd in de reguliere competitie op bezoek bij Genk. Voor Jelle Vossen (ex-Genk) en Mathew Ryan (ex-Club) wordt het ongetwijfeld een speciale wedstrijd, al ligt Ryan vanzelfsprekend in een hogere schuif bij de Club-fans dan Vossen bij de KRC-aanhang.

Michel Preud’homme kan in de Luminus Arena niet rekenen op geblesseerden Anthony Limbombe, Benoît Poulain en Tomas Pina. Ricardo van Rhijn keerde terug uit blessure en staat meteen ook in de basis! Albert Stuivenberg moet het dan weer zonder Leandro Trossard stellen, Jean-Paul Boëtius vervangt hem. Opvallend: geen Lex Immers op het wedstrijdblad.

Jelle Vossen, Ruud Vormer en José Izquierdo staan overigens op 4 gele kaarten, waardoor ze vanavond mogelijk bewust tegen een vijfde karton aanlopen. In dat geval missen ze enkel de thuismatch tegen Sint-Truiden en zitten ze safe voor de eerste match van de Play-Offs. Wie van het Brugse drietal géén geel pakt en dat volgende week wél doet tegen STVV mist sowieso de eerste Play-Offmatch.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Van Rhijn, Simons, Vormer, Vanaken, Izquierdo, Refaelov en Vossen

Bankzitters: Horvath, Cools, Palacios, Verburgh, Rotariu, Diaby en Wesley

Opstelling KRC Genk

Ryan, Uronen, Colley, Brabec, Castagne, Malinovskyi, Berge, Pozuelo, Boëtius, Schrijvers en Samatta

Bankzitters: Jackers, Walsh, Dewaest, Kumordzi, Naranjo, Buffel, Heynen en Janssens

OPGELET: op het moment van schrijven is het niét zeker dat de match kan plaatsvinden door de hevige regenval en bijgevolg de slechte staat van het veld in de Luminus Arena.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws