Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom stuurde Michel Preud’homme zijn kat naar interview na Club – STVV

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme was na de late gelijkmaker (2-2) tegen Sint-Truiden niet te spreken over het gebrek aan scherpte bij zijn manschappen. Dat is niet de eerste keer, maar het was wél de eerste keer dit seizoen dat onze coach niet opdaagde voor het interview meteen na de wedstrijd.

“Preud’homme krijgt daar zelfs een boete voor van de Pro League”, stelde Tom Coninx vast in Stadion. “Hij zal dat misschien niet zo erg vinden, maar het is toch opvallend dat hij zo boos was en niet wilde reageren voor de camera’s.”

MPH moet effectief een boete van €1.000 ophoesten, maar de reden daarvoor is volgens Het Laatste Nieuws enigszins anders. “Preud’homme krijgt die boete omdat hij vergat een interview te geven voor de tv-camera’s. Dat hij niet opdaagde, had veel te maken met de 35 minuten die hij moest wachten omdat het een match zonder omkadering betrof. Op de persconferentie sprak MPH wel”, klinkt het in de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws