Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler bekent: “Natuurlijk wil ik graag meer spelen”

Pina - Claudemir - Denswil - Vormer - Poulain (Club Brugge - Westerlo)

Een titel, een beker, een Supercup en een Champions League campagne… Dat is voor Claudemir het resultaat van 2 jaar Club Brugge. Voor de buitenwereld lijkt hij niet meer dan een luxe-invaller, maar de 28-jarige Braziliaan stond in 22 van de tot dusver 37 officiële wedstrijden wél in de basis. Ook tegen Westerlo (1-2) en Zulte Waregem (5-0) mocht hij starten.

Toegegeven, daarvoor was het wel al van 11 december geleden, toen Club een scoreloos gelijkspel behaalde in het Astridpark. “De coach heeft een ruime keuze en ik stond ook even aan de kant met een blessure, maar natuurlijk wil ik graag meer spelen”, bekent Claudemir in de Krant van West-Vlaanderen.

“Ik geef nog altijd elke dag het beste van mezelf op training. Vroeg of laat zal de trainer je nodig hebben en dan moet je ervoor zorgen dat je klaar bent. Ik had het daar zondag nog over met Philippe Clement. Hij heeft me ook op het hart gedrukt dat ik hard moet blijven werken op training en gefocust moet blijven. Zeker in deze fase van de competitie heb je altijd wel schorsingen en blessures en dan is het aan mij om die kans te grijpen.”

Als basispion of als invaller… Claudemir hoopt straks een vierde prijs in Brugse loondienst binnen te rijven, al blijft hij voorzichtig. “Het worden zeker nog zware wedstrijden. Ik hoor ook liever niet dat de mensen ons de grote titelfavoriet noemen. Als regerende kampioen plooit iedereen zich dubbel tegen ons. We zullen sterk moeten zijn. Net als vorig jaar zal het zaak zijn om rustig te blijven en hard te werken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws