Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club lijkt revelatie Jupiler Pro League te mogen vergeten door moordende concurrentie

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vincent Mannaert gaf onlangs in HLN toe dat Club Brugge tijdens de voorbije wintermercato geïnteresseerd was in 4 spelers uit de Belgische competitie. Zo informeerde Blauw-Zwart naar de voorwaarden van Dossevi, Edmilson, Ocansey en Onyekuru. Laatstgenoemde lijkt echter niet langer haalbaar.

“Ik weet nog niet naar waar, maar ik vertrek deze zomer sowieso bij Eupen”, laat Onyekuru vandaag optekenen in La Capitale. Aan interesse is er alvast geen gebrek. De 19-jarige Nigeriaan kon in januari al naar Celtic Glasgow en RB Leipzig, maar volgens buitenlandse media volgen intussen ook Chelsea, Arsenal, Dortmund, Lille, Nice, Mönchengladbach en Sevilla de dribbelvaardige spits op de voet.

In eigen land worden Club en Anderlecht geciteerd, maar lijkt de kans klein dat een Belgische topploeg het zal halen van de opgesomde Europese grootmachten. Eupen ziet zijn kans schoon om te cashen en plakt een prijskaartje van zo’n 7 miljoen euro op Onyekuru.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws