Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-lieveling stelt teleur: “Ik denk dat zijn tweelingbroer speelt”

Michel Preud'homme boos

Club Brugge heeft zaterdagavond met 2-1 verloren op bezoek bij KRC Genk. Blauw-Zwart begon erg zwak, maar kwam naarmate de wedstrijd vorderde beter in de match.

Na nauwelijks 5 minuten voetballen zag de thuisploeg zijn vroege overwicht al beloond worden met een doelpunt van Samatta. Club kende wel pech, aangezien de assist van Malinovsky afweek op scheidsrechter Delferière.

De troepen van Michel Preud’homme voetbalden daarna beter mee, maar het was opnieuw Samatta die voor de 2-0 zorgde. Een klasseflits van Izquierdo zorgde echter nog voor het rustsignaal voor de aansluitingstreffer. In een veel minder opwindende tweede helft probeerde Club nog wel, maar slaagde het er niet meer in om ex-doelman Ryan te verschalken.

De Brugse aanhang was onder meer teleurgesteld in de prestatie van Lior Refaelov. De 30-jarige Israëliër die al sinds 2011 in Jan Breydel vertoeft, is nochtans één van de publiekslievelingen. Rafa heeft het dit seizoen echter moeilijk om zijn beste niveau te halen. Preud’homme haalde hem op het uur dan ook naar de kant voor Diaby, die zich in het slot van de match ernstig blesseerde. Van Rhijn liep overigens ook nog tegen zijn tweede gele kaart en dus de uitsluiting aan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws