Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zonder ticket mogen zich aan extra verrassing verwachten tegen STVV

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

Zondagnamiddag staat de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tussen Club Brugge en STVV volledig in het teken van de fans van Blauw-Zwart. En er is met iédereen rekening gehouden.

“Het belang van onze fans kan en mag niet onderschat worden”, klinkt het op de officiële site. “Vraag maar aan elke speler wat hun meest indrukwekkende moment bij Club was, het antwoord zal steevast ‘de aankomst met de bus voor de titelmatch’ zijn. Daarom verdienen jullie alle eer die jullie krijgen, en op 12 maart nog iets meer! Dit seizoen viert Club zijn 125-jarig bestaan, en daarom gaan we voor een #ThanksFans Extra Large!”

Wat wil dat concreet zeggen? Een festivalterrein op parking Noord 1 met twee podia, optredens van artiesten à la Flip Kowlier, Sven Ornelis, Rik Verheye & Peter Van Der Heyden, bier en frisdrank aan de jubileumprijs van €1,25, een unieke spelersverwelkoming wanneer de bus passeert, animatie voor de allerkleinsten,.. En dat allemaal van 11.30 uur tot en met 14.10 uur, wanneer iedereen naar het stadion vertrekt.

Maar wat dan met supporters zonder ticket voor de wedstrijd? De mensen zonder abonnement of toegangskaartje hoeven niet te treuren. Iedereen van 1 tot 111 jaar kan immers blijven hangen, aangezien de match tussen Club en STVV live zal uitgezonden worden op een groot scherm op het festivalterrein. Zo zal de Brugse aanhang dus nóg talrijker aanwezig zijn dan normaal gesproken al het geval is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws