Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge zet zijn zinnen op creatieve flankaanvaller uit 1B’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Lierse was over de twee periodes in de Proximus League heen met 55 punten de beste leerling van de klas, maar moest het duel om de promotie aan Antwerp en Roeselare overlaten. En dat heeft zo zijn consequenties. Trainer Eric Van Meir werd ontslaan, terwijl enkele sterkhouders de club willen verlaten om in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan.

Zo ook Manuel Benson. De 20-jarige vleugelspits was dit seizoen met 3 goals en 6 assists één van de smaakmakers in 1B. Bovendien steekt de Pallieter niet onder stoelen of banken dat hij graag een stap hogerop wil. Nadat eerder KRC Genk al interesse toonde, richten nu ook andere clubs hun pijlen op de Belgische belofteninternational.

Volgens Het Nieuwsblad volgt onder meer Club Brugge de transferontwikkelingen rond Benson op de voet. De speler zelf zette de onderhandelingen met Lierse ‘on hold’ en kan naast het Jan Breydelstadion en de Luminus Arena ook kiezen voor een avontuur bij Anderlecht, Zulte Waregem of Lokeren. Benson zou graag naar een ploeg gaan waar hij speelkansen krijgt en moet zo’n 500.000 euro kosten. Hij heeft nog een contract tot 2018 op het Lisp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws