Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wilde huidige smaakmaker van Genk: “Maar ze vroegen 10 miljoen euro!”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

Club Brugge speelt zaterdagavond in en tegen Genk. Bij de Limburgers lopen enkele goede spelers rond en één van hen stond in het verleden zelfs eventjes op het verlanglijstje van blauw-zwart.

Club informeerde midden 2015 bij Shakhtar Donetsk naar de beschikbaarheid van Ruslan Malinovskyi. De Oekraïner had toen indruk gemaakt door met Zarja Loegansk – de ploeg die hem huurde – in de Europa League drie goals in twee wedstrijden te maken tegen Sporting Charleroi.

Michel Preud’homme was meteen weg van de middenvelder. “We waren één van de eerste ploegen die informeerden. Toen ik Malinovskyi zag spelen tegen Charleroi, belde ik meteen naar Vincent Mannaert”, verklapte onze trainer vrijdag op zijn persbabbel.

Forget it

Maar Malinovskyi bleek op dat moment onhaalbaar. “Shakhtar Donetsk vroeg 10 miljoen euro voor Malinovskyi! Ik zei forget it. Toen Genk hem kon huren, zochten wij niemand meer op zijn positie. Zulke zaken gebeuren nu eenmaal in het voetbal”, besloot Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws