Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge trekt zonder deze 3 spelers op Play-Off stage

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

Na enkele vrije dagen mogen de spelers van Club Brugge zich opmaken voor hun Play-Off stage. Van 19 maart tot 26 maart vertoeft Blauw-Zwart – net als vorig seizoen – een week in het Spaanse Marbella om de laatste rechte lijn van het seizoen optimaal voor te bereiden.

Michel Preud’homme had het graag anders gezien, maar 3 van zijn pionnen moeten vanwege interlandverplichtingen forfait geven voor de Play-Off stage: Lior Refaelov (Israël), Dorin Rotariu (Roemenië) en Dion Cools (nationale beloften).

Een spijtige zaak voor de Brugse coach, want hij wil Rafa graag zelf opnieuw naar zijn beste niveau tillen, nieuwkomer Rotariu beter inpassen in het Blauw-Zwarte spelsysteem en uitzoeken waarom Cools de laatste tijd beter op de linksachter dan op de rechtsachter uit de verf komt.

Bij de Belgische U19 zijn er overigens eveneens 3 Bruggelingen opgeroepen. Zo rekent ex-boegbeeld Gert Verheyen straks op de eliteronde van Euro 2017 op de diensten van Jens Teunckens (doelman), Laurent Lemoine (centrale verdediger) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller). Van 23 tot 28 maart zullen de jonge Rode Duivels zich in eigen land trachten te plaatsen voor de eindronde. Dat meldt Het Nieuwsblad.

UPDATE: de volledige selectie die meereist naar Marbella: Butellle, Horvath, Hooyberghs, van Rhijn, Engels, Palacios, Poulain, Denswil, De Bock, Simons, Vanaken, Claudemir, Vormer, Immers, Limbombe, Wesley, Pina, Vossen, Vlietinck en Verburgh. De beloften Schryvers, Touba, Van Landschoot, Osei-Berkoe en Ito komen deze avond aan na de derde groepswedstrijd in het toernooi van Viareggio.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws