Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge start aan de Play-Offs met groot voordeel ten opzichte van al zijn concurrenten

Michel Preud'homme duim omhoog

De Play-Offs staan voor de deur. Club Brugge hoopt – net als vorig seizoen – hoge ogen te gooien tijdens de tien laatste wedstrijden van het seizoen. Op het einde opnieuw kampioen zijn, is hét doel.

In tegenstelling tot vorig seizoen, zal Club zich ook tot in de puntjes kunnen voorbereiden op de start van de Play-Offs. “Het is de eerste keer in al die jaren dat ik mijn spelers enkele vrije dagen kan gunnen. Ze zijn drie dagen vrij (dinsdag, woensdag en donderdag, nvdr)”, aldus Preud’homme.

“Daarna hebben we nog twee weken tot de start van Play-Off 1. Ik denk dat we dit seizoen de enige ploeg zijn die op stage kán gaan. Twee ploegen (Zulte Waregem en KV Oostende, nvdr) spelen de bekerfinale, twee andere ploegen zullen nog Europees aan de bak moeten. Mechelen en Charleroi gaan wellicht niet op stage.”

Onze trainer beseft dat dit een aanzienlijk voordeel is ten opzichte van enkele concurrenten. “Dat is een groot voordeel. Maar toch had ik liever de bekerfinale gespeeld”, besluit Preud’homme met de glimlach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws