Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge neemt 8 (!) beloften mee op Play-Off stage

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge vertoeft sinds vandaag op Spaanse bodem in aanloop naar de laatste rechte lijn richting Play-Offs. Blauw-Zwart wil zich – net zoals vorig seizoen – in Marbella optimaal voorbereiden op de de titelstrijd.

Zoals eerder aangegeven zijn Lior Refaelov (Israël), Dorin Rotariu (Roemenië) en Dion Cools (Belgische beloften) niet aanwezig vanwege interlandverplichtingen. Abdoulay Diaby is eveneens afwezig om thuis verder te werken aan zijn revalidatie. José Izquierdo tekent daarentegen wél present om intensief te werken aan zijn terugkeer.

De volledige selectie in Marbella: Butellle, Horvath, Hooyberghs, van Rhijn, Engels, Palacios, Poulain, Denswil, De Bock, Simons, Vanaken, Claudemir, Vormer, Immers, Limbombe, Wesley, Pina, Vossen, Vlietinck en Verburgh. De beloften Schryvers, Touba, Van Landschoot, Osei-Berkoe en Ito komen zondagavond aan. Zij speelden eerder vandaag nog hun derde groepswedstrijd op de Viareggio Cup.

In totaal mogen dus 8 beloften ervaring opdoen bij de grote jongens. Fran Brodic, die al een heel seizoen vlot de weg naar doel vindt bij de ploeg van Sven Vermant, werd opgeroepen voor de beloften van Kroatië en is er dus sowieso niet bij op de Play-Off stage.

Aankomst Marbella

Eerste training

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws