Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge lijkt opnieuw goud in handen te hebben

Club-fans vieren Kerstmis (Club Brugge - Moeskroen)

Club Brugge haalde tijdens de wintermercato enkele nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart wapende zich zo al deels met het oog op de volgende voetbaljaargang.

In die optiek haalde Club ook een nieuwe doelman – Ethan Horvath – in huis. Keeperstrainer Jan Van Steenberghe is alvast lovend over onze nieuwe goalie, die voorlopig nog in de schaduw van nummer één Ludovic Butelle traint.

“Ethan Horvath, de beloftevolle doelman die we er nu bij hebben, doet me wat aan Mat (Mathew Ryan, nvdr.) denken. Twee jongens die in hun jeugd ook met andere sporten bezig zijn geweest en lichamelijk zeer goed ontwikkeld zijn”, aldus Van Steenberghe in Sport/Voetbalmagazine.

Als Horvath hetzelfde kan presteren bij Club Brugge als Ryan, dan ziet het er alvast goed uit. Voormalig bondscoach Jürgen Klinsmann omschreef het Amerikaanse sluitstuk eerder al als “dé doelman van de toekomst voor de Verenigde Staten”. Blauw-Zwart zou zo nog maar eens goud in handen kunnen hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws