Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws over Izquierdo én Engels

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws over Izquierdo én Engels

Wie dinsdag aanwezig was op de training van Club Brugge kon niet anders dan vaststellen dat de Play-Off stage deugd gedaan heeft bij Michel Preud’homme en zijn troepen. Volgepompt met vitamine D zijn de Brugse spelers klaar voor tien matchen op het scherpst van de snee. Het beste nieuws kwam echter uit de ziekenboeg.

Ruud Vormer vond het mooie weertje “héérlijk”, de kortgeschoren Timmy Simons lijkt na de lancering van 1000 klaar voor een laatste kunstje op het veld, de voor Israël scorende Lior Refaelov beseft dat het nu écht money time is en ook de andere sterkhouders stralen vertrouwen uit. Het moge duidelijk zijn: de donkere wolken na de 1 op 6 tegen KRC Genk (2-1) en Sint-Truiden (2-2) zijn in Marbella verdreven.

Bovendien lijkt Bjorn Engels verlost van de grootste hinder aan zijn adductoren en verschijnt hij behoudens ongelukken zondag in de basis tegen AA Gent. Voorts timmeren ook José Izquierdo en Anthony Limbombe aan de weg terug. In de Ghelamco Arena kijkt de Gouden Schoen sowieso nog toe, maar volgens Het Laatste Nieuws kan de 24-jarige Colombiaan in de matchen die daarna volgen zo goed als zeker opnieuw aan de slag.

Aanvankelijk werd de onbeschikbaarheid van Izquierdo geschat op 6 weken, maar zijn spierscheur lijkt minder erg dan gedacht. Met de woorden “Soon, I’ll be back” gaf de pijlsnelle vleugelspits de Brugse fans nog wat meer goeie moed op Instagram. Op Limbombe is het normaal gesproken wel nog wachten tot halverwege de Play-Offs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws