Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft definitief besluit genomen over Strandberg

Carlos Strandberg

Club Brugge volgde Carlos Strandberg al enkele jaren, maar was eigenlijk niet van plan om de jonge Zweed afgelopen winter al naar Jan Breydel te halen. De opportuniteit die zich aandiende, wilde het Blauw-Zwarte bestuur echter niet laten liggen. En dus werd de spits bij Westerlo gestald om alvast kennis te maken met de Belgische competitie.

Het verhaal dat volgde is gekend: Westerlo degradeerde op de laatste speeldag, waardoor Strandberg & co maanden lang geen competitieve wedstrijden zullen afwerken. En dus moest er naar een oplossing gezocht worden. Er was concrete interesse uit Zweden voor een uitleenbeurt – waar de transfermarkt nog tot 31 maart loopt – maar dat plan gaat niet door. De gewezen aanvaller van CSKA Moskou kan immers niet voor drie verschillende ploegen in één seizoen uitkomen.

“Ik heb het vernomen, het is triest”, reageerde Strandberg. En die mening is ook Hakan Ericson, de selectieheer van de Zweedse U21, toegedaan. “Dit is natuurlijk niet goed, maar ik ben Club Brugge gaan bezoeken om uit te zoeken of hij mag meespelen met de Brugse beloften. Zo zou Carlos toch matchritme kunnen opdoen voor het EK U21 van komende zomer.”

Intussen is het wel al duidelijk dat de spits na de oefenpartijen met de Zweedse beloften sowieso terugkeert naar Brugge. Hij zal volgens HLN vanaf dan gewoon meetrainen. UPDATE: met de U21 van Zweden scoorde Strandberg twee keer tegen Tsjechië.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws