Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans verwacht dat Brugse sterkhouder straks vertrekt: “Een aderlating voor Club”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Er staat Club Brugge een spannende transferzomer te wachten. Cruciale pionnen als Bjorn Engels, Stefano Denswil en José Izquierdo zouden immers wel eens andere oorden kunnen opzoeken. Volgens Jan Ceulemans zal zéker de Gouden Schoen straks niet meer in Jan Breydel vertoeven.

“Ik denk wel dat Izquierdo dit jaar vertrekt, zeker als hij naar een betere ploeg kan gaan waar hij meer kan verdienen dan bij Club Brugge”, opent Ceulemans. “Dat zal wel een aderlating zijn voor Club Brugge, want hij is een speler die een heel jaar op niveau speelt en altijd een rol heeft gespeeld op alle belangrijke momenten.”

De Caje verwacht echter dat Blauw-Zwart rekening houdt met een vertrek van zijn Colombiaanse sneltrein. “Club Brugge is waarschijnlijk al een tijd bezig om een ander type speler klaar te stomen om Izquierdo’s positie over te nemen. Misschien kan Anthony Limbombe dat worden, maar die ligt nu jammer genoeg in de lappenmand (tot het midden van de Play-Offs, nvdr)”, klinkt het tegenover VoetbalBelgië.

Izquierdo arriveerde in de zomer van 2014 bij Club, toen hij werd overgenomen van Once Caldas voor zo’n 3,75 miljoen euro. Volgens zijn zaakwaarnemer Norman Capuozzo is de dribbelvaardige flankspeler nu minstens zes keer zoveel (lees: ruim 20 miljoen euro) waard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws