Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Butelle spreekt over zijn toekomst bij Club Brugge

Ludovic Butelle (Club Brugge - Genk)

Ludovic Butelle kreeg er tijdens de winterstop een te duchten concurrent bij in de vorm van Ethan Horvath. De Amerikaanse jonge doelman moet op termijn de nummer één van Club Brugge worden, maar Butelle maakt zich (voorlopig) geen zorgen.

Voorlopig kijkt de Fransman nog niet uit naar volgend seizoen, dat geeft hij aan in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Buiten de play-offs interesseert me op dit moment niets, ook die contractbesprekingen niet. Dat is voor na het seizoen”, aldus Butelle.

Het is goed mogelijk dat Horvath volgend jaar eerste doelman wordt. Als Butelle een rol als mentor moet opnemen, zegt hij daar niet op voorhand ‘neen’ tegen. “Waarom niet? Als de club mij dat zou vragen, tenminste. Maar ik zou mij er wel écht moeten kunnen in vinden. Als dat het geval is, zou ik Ethan ook steunen. Zoniet, zou ik vertrekken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws