Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse ziekenboeg in Marbella breidt uit: Izquierdo en Limbombe krijgen gezelschap

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Zoals algemeen geweten liggen José Izquierdo (spierscheur) en Anthony Limbombe (pubalgie) in de lappenmand van Club Brugge. Michel Preud’homme rekent tegen het midden van de Play-Offs immers nog op beide spelers en dus reisden de flankaanvallers mee af naar Marbella. Zo kunnen ze zich optimaal voorbereiden op hun terugkeer.

Dinsdag moest ook Bjorn Engels de groepstraining van voormiddag aan zich voorbij laten gaan. De centrale verdediger heeft last van de adductoren, maar zou enkel uit voorzorg individueel getraind hebben. Er hoeft volgens Het Nieuwsblad dan ook niet gevreesd te worden voor een langdurige afwezigheid.

In de namiddag stond er een teambuilding activiteit op het programma. Het toernooitje padel – een kruising tussen tennis en squash – werd een finale tussen de duo’s Philippe Clement & Dévy Rigaux vs Timmy Simons & Laurens De Bock. Onze assistent-coach en teammanager trokken uiteindelijk aan het langste eind. En Michel Preud’homme? Die blies stoom af met een golfsessie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws