Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften loten topaffiche, maar ploeg van Vermant is serieus onthoofd

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

De beloften van Club Brugge zijn er op de hoog aangeschreven Viareggio Cup in geslaagd om groepswinnaar te worden in een poule met Cagliari, Genoa en Parma. In de achtste finales wacht met Juventus een mooie tegenstander, maar zal het ongetwijfeld moeilijk worden in de gegeven omstandigheden.

Dankzij de groepswinst mogen Sven Vermant en zijn troepen het woensdagnamiddag om 14 uur opnemen tegen Juventus. Aangezien de wedstrijd in Viareggio zelf plaatsvindt, is de kans groot dat Rai Sport de match uitzendt. BlauwZwartFans houd je daar komende dagen ongetwijfeld over op de hoogte.

Van de ploeg die Cagliari met 3-1 versloeg, blijft er wel nog maar weinig over. De ene heeft interlandverplichtingen, de ander sluit aan bij de A-kern in Marbella. Op de volgende 10 namen kan Vermant dan ook niet langer rekenen op het Italiaanse toernooi: Teunckens, Lemoine, Brodic, Van Landschoot, Schryvers, Touba, Van Vaerenbergh, Ito, Osei-Berkoe en Baiye (geschorst voor match tegen Juventus door twee gele kaarten tegen Cagliari).

Slechts tien namen van de selectie tegen Cagliari blijven zo over: Tanghe, Nuyts, Cornette, Lynen, Peeters, Fadiga, Van Camp, Gabriel, Karkache en De Kuyffer. Woensdag weten we tot wat zij al dan niet in staat zijn… UPDATE: deze 6 nieuwe spelers vervoegen de groep: Lucas Alfieri, Murad Gönen, Lois Openda, Victor Vankerkhoven, Ward Verwerft en Joachim Carcela.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws