Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse beloften kennen geen problemen met Standard: Brodic opnieuw aan het kanon

Brugse beloften kennen geen problemen Standard Brodic opnieuw aan het kanon

Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een competitiematch tegen Standard op het programma. Blauw-Zwart beloonde zijn efficiëntie met een mooie 3-0 overwinning.

Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen de Rouches: Hooyberghs, Nuyts, Tanghe, Lemoine, Touba, Verburgh, Schryvers, Brodic, Vlietinck, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe (70′ Van Landschoot).

Al in de eerste helft namen de Brugse jonkies afstand van Standard: Schryvers (16′) en Verburgh (24′) zorgden voor de dubbele voorsprong bij het rustsignaal. Na de pauze dikte – wie anders dan – Brodic (84′) aan tot 3-0.

Brodic verbetert daardoor nog maar eens zijn statistieken en bewijst waarom hij onlangs door Michel Preud’homme werd opgenomen in de A-kern. Nu Diaby mogelijk niet meer in actie kan komen dit seizoen is het niet ondenkbaar dat de 20-jarige Kroaat straks eens zijn kans krijgt bij de grote jongens.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws