Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brodic toont zijn klasse ook bij Kroatië en heeft uitstekend nieuws voor Brugse beloften

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic is bij de beloften van Club Brugge ongetwijfeld de naam die de laatste maanden het meest over de lippen gaat. De 20-jarige Kroaat is aan een geweldig seizoen bezig en trof ook op de Viareggio Cup al vier keer raak. De wedstrijden tegen Juventus en Napoli moest hij echter aan zich voorbij laten gaan vanwege interlandverplichtingen.

Ook bij de U21 van Kroatië toonde Brodic dat hij in bloedvorm verkeert. Zo was hij met twee assists erg belangrijk in de 3-0 zege tegen Slovenië. Zijn statistieken mogen alleszins gezien worden: 30 matchen, 35 goals en 13 assists!

Daarnaast had de doelpuntenmachine van Blauw-Zwart nieuws voor zijn ploegmakkers bij de beloften: “Geweldige match tegen Napoli: 2-0. Ik ga mijn team helpen.” De jonge spits is intussen op weg naar Italië, waar maandag de halve finale tegen Empoli wacht. Brodic staat op de ViaReggio Cup overigens op de tweede plaats in de topschutterstand. Enkel Butic (Inter) vond twee keer meer de weg naar doel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws