Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boskamp ziet geen reden tot paniek bij Club Brugge: “Slechts één ding waar ik aan twijfel”

Johan Boskamp (analist)

Club Brugge was aan een goeie reeks bezig in de Jupiler Pro League, maar de laatste weken liep het weer wat stroever. Na de uitmuntende 5-0 tegen Zulte Waregem geraakte Blauw-Zwart immers niet verder dan een 2-1 nederlaag op bezoek bij Genk en een 2-2 gelijkspel thuis tegen Sint-Truiden.

Desondanks is Johan Boskamp van mening dat Michel Preud’homme en zijn manschappen niet moeten panikeren. Al plaatst de Nederlandse analist daar wel één duidelijke kanttekening bij. “Het enige waar ik aan twijfel is dat Club zoveel laat liggen. Ze krijgen nochtans in elke wedstrijd genoeg scoringsmogelijkheden.”

“Waar dat aan ligt?”, vraagt Boskamp zich luidop af. “Misschien aan scherpte. Maar daardoor hebben ze de voorbije weken wel punten verloren. En dat is dodelijk, want dan zie je je concurrent (Anderlecht, nvdr) en die laten bijna niks liggen.”

Herman Brusselmans sluit zich daarbij aan. “Wat die scherpte betreft… Verdedigend is het precies hetzelfde. Twee goals tegen op twee kansen van Sint-Truiden. Maar op zich stelt één punt achterstand op Anderlecht natuurlijk niks voor in de Play-Offs”, besluit de schrijver in Stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws