Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bart Verhaeghe geeft bouwplannen Club Brugge een flinke boost

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Zondag trekken Michel Preud’homme en zijn manschappen op Play-Off stage naar Marbella, maar achter de schermen wordt er bij Club Brugge volop gewerkt aan de toekomst van Blauw-Zwart.

Zo zou onze voorzitter de bouwplannen steeds concreter weten te maken. “Bart Verhaeghe heeft notaris Thomas Dusselier uit Knokke aan het werk gezet. Dusselier richtte drie nieuwe vennootschappen op: Club Brugge Stadion, Club Brugge Oefencentrum en Club Brugge Development. De West-Vlaamse voetbalploeg heeft daarmee de juridische structuur uitgebouwd die nodig is om het nieuwe stadion van Club vorm te geven”, klinkt het bij De Rijkste Belgen.

Een stap in de goede richting, maar er zullen ongetwijfeld nog struikelblokken volgen alvorens de nieuwe voetbaltempel er effectief staat. “De plannen voor het nieuwe stadion dateren al van 2006, maar werden pas vorig jaar goedgekeurd. Momenteel worden nog de meer dan 2.000 klachten tegen het project onderzocht door de Vlaamse regering.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws