Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Antwerp-fans viseren nú al Club-aanhang: “Bange boerkes van Brugge”

Club-fans fuck you

Antwerp heeft er 13 jaar op moeten wachten, maar volgend seizoen vertoeft The Great Old opnieuw in eerste klasse. In het verleden waren er geregeld rellen tussen de supporters van Club en Antwerp en dat zijn ze op de Bosuil duidelijk nog niet vergeten.

“Brugge Brugge, Antwerp komt eraan!”, klonk het tijdens en na hun kampioenenmatch tegen Roeselare. Na Beerschot is de haat tegenover Club misschien wel het grootst bij de ploeg met stamnummer één. Op sociale media waren er de voorbije weken al heel wat Rood-Witte verwijzingen naar de Blauw-Zwarte aanhang. Onderstaand enkele opvallende berichten alsook de mening van Boskamp en Brusselmans.

“Ik vind het fantastisch dat ze terug zijn, dat meen ik echt”, vertelt Johan Boskamp. “Zij horen met hun aanhang in 1A. Als ze normaal doen tenminste, dus niet dat ze een stadion lopen af te breken.” Herman Brusselmans gaat nog een stapje verder. “Natuurlijk ben ik blij met een ploeg uit het Antwerpse. Er moet een ploeg vol dikke nekken in eerste klasse zitten, waar we op kunnen kappen”, klinkt het in Stadion.

Facebook

Peter: “Denk dat ze in Brugge al in hun broek beginnen te kakken hahah… WE KOMEN ERAAN !!!”

Georges: “Wie heeft de grootste en betalende supporters? Antwerp! Daar kan Club Brugge en ook geen van de andere ploegen aan. Dus waar zitten jullie met je grote klep? Bang van onze supporters ja.”

Patrick: “Dat wij als Antwerp-fans met losliggend beton gooien op die van Brugge? Dat ligt niet los, dat is klaargelegd! :D”

Twitter

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws