Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anthuenis ziet één groot probleem bij Club: “MPH zal er een oplossing voor moeten vinden”

Aimé Anthuenis (analist)

Club Brugge was afgelopen weekend een schim van de ploeg die Zulte Waregem met 5-0 versloeg. Dat zag ook Aimé Anthuenis, die stelt dat het “uitcomplex” van Blauw-Zwart stilaan alarmerend wordt.

“Genk kon zelfs 3-0 hebben voorgestaan”, opent de analist. “Club was heel zwak en dat is dit seizoen al vaker gebeurd op verplaatsing. Preud’homme zal daar toch een oplossing voor moeten vinden voor de Play-Offs. Het verschil tussen thuis en uit is enorm.” Vorig seizoen was dat overigens ook het geval, maar toen rechtte Club zijn rug in de Play-Offs op bezoek bij KV Oostende (0-1), AA Gent (1-4) en Zulte Waregem (0-2).

Een voorspelling van de eerste 6? “Genk zal Play-Off 1 niet halen. Het is te afhankelijk van andere ploegen. Charleroi pakte op de valreep dan weer een belangrijk punt tegen Kortrijk. Op Lokeren moeten ze zich kunnen verzekeren van de eerste zes. Ik zeg het al weken en ik blijf het zeggen: Gent en Charleroi halen het voor Mechelen en Genk”, besluit Anthuenis in De Zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws