Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wanneer krijgt hij een kans? Brodic maakt opnieuw indruk bij beloften Club

Wanneer krijgt hij een kans Brodic maakt opnieuw indruk bij beloften Club

De beloften van Club Brugge deden maandagavond wat de eerste ploeg een dag eerder niet kon: winnen van Sporting Lokeren. De troepen van Sven Vermant haalden het in extremis met 1-2, en alweer was Fran Brodic goed bij schot.

De Kroatische spits wiste rond het uur het openingsdoelpunt van Eugene Ansah uit. Met een stevige knal van buiten de grote rechthoek zette hij de 1-1 op het scorebord. Club werd beter, maar een gelijkspel leek in de maak.

Al besliste – alweer – Brodic daar anders over in de slotminuten. Na hands op de doellijn volgde er rood voor Lokeren en een strafschop voor Club. Brodic nam zijn verantwoordelijkheid en zette de elfmeter feilloos om: 1-2 en drie punten erbij voor blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws