Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom de Caje nog altijd teleurgesteld is over zijn ontslag bij Club: “Waar spelen die nu?”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Jan Ceulemans als trainer van Club Brugge, het had een droomhuwelijk moeten zijn. Helaas liep de passage van de clublegende als coach in Jan Breydel af met een sisser. In april 2006 werd hij na minder dan een seizoen ontslagen omdat de resultaten tegenvielen. Dat ontslag heeft diepe sporen nagelaten bij de Caje en meer dan tien jaar later is de wonde nog altijd niet helemaal geheeld.

“Dat was meer een keuze van het hart dan van het verstand. Heel wat spelers van de kampioenenploeg waren vertrokken en er was geen geld meer. We pakten zeven punten in de Champions League en in de competitie deden we het ook niet slecht, maar dan kwam die fatale zondag in Gent”, blikt Ceulemans terug in Krant van West-Vlaanderen.

“Dat ontslag was een serieuze tik, omdat ik vond dat het ook niet terecht was. Dat deed meer pijn dan een ander ontslag, omdat het mijn Club was. Het is ook nog altijd mijn Club. Zo’n lange periode veeg je niet zomaar uit. Maar er waren toen bepaalde afspraken gemaakt en die werden niet nagekomen. Zo moest ik bijvoorbeeld de jeugd inpassen: Vanaudenaerde, Verbauwhede, Vandelannoite, Van Tornhout, Provoostje, Vlaeminckske, Roelandts… Waar spelen die mannen nu?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws