Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen komt nog eens terug op teleurstellende Gouden Schoen ranking

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Het is intussen alweer even geleden, maar Club Brugge beleefde een heuse triomftocht tijdens de 63ste editie van de Gouden Schoen: José Izquierdo, Ludovic Butelle, Michel Preud’homme, Timmy Simons en zelfs de supporters vielen in de prijzen. Jelle Vossen kreeg daarentegen opvallend weinig aandacht…

Vossen was geen kanshebber om met de hoofdprijs aan de haal te gaan, maar met een zeventiende plaats en nauwelijks twaalf punten werd hij volgens de Club-fans serieus ondergewaardeerd.

“Of ik een top 10 plaats had verwacht? Misschien had ik wel gehoopt op wat meer punten, maar langs de andere kant trek ik mij dat niet echt aan. Het is niet aan mij om daarover te beslissen en dus laat ik dat maar over aan andere mensen”, aldus Vossen bij MNM.

Voorts maakte de aanvaller duidelijk dat hij momenteel erg gelukkig is in Jan Breydel. “Een transfer is momenteel totaal niet aan de orde.” En wanneer hij het dilemma ‘Een selectie bij de Rode Duivels of de beker winnen’ voorgeschoteld krijgt, twijfelt hij geen seconde: “De beker winnen!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws