Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer windt er geen doekjes om: “Een schande”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Sporting Lokeren had voor de komst van Club Brugge al 330 minuten geen doelpunt meer geslikt op Daknam en mag daar na zondagavond nog eens 90 stuks aan toevoegen. Nochtans had Blauw-Zwart meer dan genoeg kansen om de drie punten mee naar Jan Breydel te nemen.

Ruud Vormer was achteraf dan ook een teleurgesteld man en stak dat naar goede gewoonte niet onder stoelen of banken. “De grootste fout is dat we niet konden scoren. We hebben heel veel kansen gehad, hadden het betere van het spel, maar ‘Sutterke’ (Tom De Sutter, nvdr) kopte die bal mooi binnen. Dan weet je dat het lastig wordt tegen Lokeren.”

“Eigenlijk is het gewoon een schande dat wij verliezen”, oordeelt Vormer op de officiële site. “Als we in het begin kunnen scoren, is er gewoon niets aan de hand voor ons. Ik denk dat we wel vier of vijf keer konden scoren. We hadden zeker acht à negen kansen, terwijl zij er amper twee kregen. Copa speelde geen wereldpartij, maar wij schoten gewoon slecht. Hij kreeg die ballen allemaal recht op hem.”

Eindigen doet Vormer met een optimistische vaststelling. “Het positieve is vooral dat we tegen zo’n compacte ploeg zoveel kansen hebben gecreëerd, maar het zat niet mee en dan verlies je zo’n wedstrijden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws