Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer, Simons en Vossen lovend over speler Club: “Hij deed het heel goed”

Wesley met overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

Ondanks een moeilijke eerste helft, hield Club Brugge uiteindelijk toch de drie punten thuis tegen Sporting Charleroi. Wesley Moraes had een belangrijk aandeel in de overwinning. De Braziliaan viel na de rust in en speelde beresterk.

“Door de inbreng van Wesley konden we op een andere manier gaan spelen. Af en toe konden we de bal naar voor spelen en Wesley zoeken. Hij deed het heel goed”, aldus onze captain Timmy Simons na de match.

Ook Ruud Vormer zag dat Wesley het goed deed. “Ja, Wesley is heel goed ingevallen. Hij heeft een hele mooie assist aan Jelle (Vossen, nvdr.) gegeven en de bal goed bijgehouden. Daar hadden we toch wel wat nood aan.”

Ook Jelle Vossen, die rond Wesley speelde, was lovend. “Wesley kan goed met de rug naar doel spelen. De spelers rond hem kunnen dan in de ruimtes duiken. In de eerste helft had ik het nog moeilijk, na zijn inbreng liep het beter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws