Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Voor welke spelers ging Martinez naar Westerlo – Club? Degryse geeft antwoord

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Afgelopen vrijdag was Roberto Martinez een opvallende aanwezige op de tribunes in ‘t Kuipje. De bondscoach van de Rode Duivels zag een aangename wedstrijd met veel kansen en uiteindelijk Club Brugge als verdiende winnaar. 

Het was een opmerkelijk zicht: Martinez die naast Geert De Vlieger opdook tijdens Westerlo – Club. “Naar wie hij kwam kijken? Je zou kunnen denken Hans Vanaken”, aldus Degryse. “En Bjorn Engels. Als die zijn niveau haalt, kan hij geselecteerd worden”, klinkt het in de studio van Play Sports. “Ik denk niet dat het voor Timmy Simons was”, grapt ex-doelman Glenn Verbauwhede.

“Weet je, ik vond het raar dat Martinez vorig weekend niet naar Zulte Waregem – Anderlecht ging kijken”, gaat Degryse verder. “Toen ging hij naar de match van Burnley tegen Chelsea. Leander Dendoncker en Youri Tielemans waren tijdens de laatste interlandbreak toch Rode Duivel. Die moet je volgen en kunnen inschatten met het oog op de volgende interlandbreak”, besluit de analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws