Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Volgens Boskamp zou deze speler van Anderlecht niet misstaan bij Club Brugge: “Hij zou er misschien beter uit de verf komen”

Johan Boskamp (analist) (2)

Het is wellicht het laatste waar de fans van Club Brugge willen aan denken, maar volgens Johan Boskamp zou één van de huidige spelers van RSC Anderlecht niet misstaan bij blauw-zwart.

De Nederlandse analist ziet dat Nicolae Stanciu het moeilijk heeft bij paars-wit. Volgens Boskamp zou de Roemeen van 10 miljoen zelfs beter renderen bij… Club Brugge. “Anderlecht heeft goeie voetballers, hoor. Zoals Stanciu en Tielemans, maar Stanciu haalt niet het gewenste rendement”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Stel je hem even voor bij het huidige Club Brugge dat regelmatig goed in blok speelt met een snelle balcirculatie. Daar zou hij misschien wel beter uit de verf komen. Bij Anderlecht wordt er veel geschoven en is pressing op de tegenstander zetten het belangrijkste.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws