Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Izquierdo onthult verhaal achter viering met zonnebril

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

José Izquierdo heeft tegen Zulte Waregem voor de eerste keer met zijn Gouden Schoen de weg naar de netten gevonden. Hij rondde een heerlijke counter af en zorgde zo voor de 3-0. Maar het was vooral wat er na de goal gebeurde dat de aandacht van iedereen trok.

Izquierdo kreeg aan de zijlijn een zonnebril toegeworpen van landgenoot Helibelton Palacios en poseerde daarmee voor het publiek. In een interview met RTBF legde de pijlsnelle vleugelspits ook uit waarom hij dat deed.

“Ik ben gek van dj’s. En als een dj draait, draagt hij een zonnebril”, lacht Izquierdo. Dat hij graag al eens achter een draaitafel staat, konden we de voorbije maanden al zien op de Gouden Schoen of op Izquierland, het dancefeest dat hij geregeld in eigen land organiseert. “Het is een goede viering voor in FIFA”, merkte Izquierdo ook nog op. “Of ik nu ga feesten? Nee, ik ga rusten.”

De goal van Izquierdo

De viering van Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws