Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Herbeleef de 5 doelpunten uit Club – Zulte

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge heeft vrijdagavond geen spaander heel gelaten van Zulte Waregem. Ruud Vormer (2x), Bjorn Engels, José Izquierdo en Jelle Vossen (penalty) namen de doelpunten voor hun rekening.

De manschappen van Michel Preud’homme speelden tegen Essevee op kampioenenniveau. Het deed een beetje denken aan de Play-Offs van vorig seizoen. Bij de eerste volwaardige aanval was het meteen prijs: Laurens De Bock met een goeie voorzet en Ruud Vormer – die de rechtse flank voor zijn rekening nam – kopte binnen.

Het tweede doelpunt kwam er zowaar na een corner, hetgeen dit seizoen nog niet eerder lukte. Bjorn Engels verdubbelde van dichtbij de score. Even later zorgde José Izquierdo – die eerder al op de lat trapte – voor zijn eerste doelpunt als Gouden Schoen. Dat vierde hij op originele wijze. Een paar minuten voor het rustsignaal scoorde Vormer zijn tweede van de avond.

In een overbodige tweede helft bleef Blauw-Zwart het commando voeren en was het Jelle Vossen die de forfaitscore op het bord schoot. Onderstaand de 5 doelpunten uit de West-Vlaamse derby.

Vormer met de 1-0


Ruud Vormer Goal HD – Club Brugge KV 1-0… door BundesVideo

Engels met de 2-0


Bjorn Engels Goal HD – Club Brugge KV 2-0… door sofiene-l

Izquierdo met de 3-0


Club Brugge KV 3-0 Waregem – Jose Izquierdo… door live-football3

Vormer met de 4-0


Ruud Vormer Goal HD – Club Brugge KV 4-0… door PatsaN4ik

Vossen met de 5-0


Jelle Vossen Penalty Goal HD – Club Brugge 5-0… door HoFoot

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws