Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Twee Hollanders proberen Jan Breydel binnen te geraken als ‘fake Bibi’, maar dan loopt het mis

(VIDEO) - Twee Hollanders proberen Jan Breydel binnen te geraken als 'fake Bibi', maar dan loopt het mis

Dat onze noorderburen wel eens gierig uit de hoek durven komen, weten wij als Belgen als geen ander. Joost en Niels – alias Gierige Gasten – deden dan ook een ludieke poging om het Jan Breydelstadion binnen te geraken om vervolgens zonder te betalen Club Brugge – Zulte Waregem bij te wonen.

Na wat opzoekwerk kwam het olijke duo erachter dat ‘Bibi’ één van de officiële Club-mascottes is. “Het is dus een beer. En laat één van mijn beste vrienden nou net een carnavalspak hebben van een beer”, klinkt het. Het spannende avontuur kan beginnen… Onderstaand de beelden.

Gierige gasten uninvited naar Club – Zulte

De officiële Club-mascotte ziet er als volgt uit

Club Brugge mascotte (2)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws