Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Perisic krijgt lachers op zijn hand met foutieve terugspeelbal

(VIDEO) - Perisic krijgt lachers op zijn hand met foutieve terugspeelbal

Zondagavond verloor Inter met 1-3 van Roma door onder meer twee doelpunten van Rode Duivel Radja Nainggolan. Ivan Perisic zorgde echter voor de fase die het meest zal blijblijven.

De gewezen speler van Club Brugge had vorige maand duidelijk niet naar de beelden van Marco Verratti gekeken. De PSG-speler ging toen in het duel tegen Nantes op de grond liggen en kopte de bal terug naar doelman Kevin Trapp. Geel was zijn deel, tot verbazing van velen.

Het reglement is nochtans duidelijk: “Als de speler bewust een handigheidje gebruikt om de bal terug te spelen op zijn doelman om het reglement te omzeilen, is dat geel.” Perisic kopte op fraaie wijze terug op zijn doelman, maar ook hij liep tegen een geel karton en een onrechtstreekse vrijschop aan.

Perisic omzeilt de regels

Verratti ging hem op gelijkaardige wijze voor

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws