Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Nikola Storm pakt uit met wondermooi doelpunt!

(VIDEO) - Nikola Storm pakt uit met wondermooi doelpunt!

Zaterdagnamiddag is het Eneco Stadion het decor voor de competitiewedstrijd in 1B tussen Oud-Heverlee Leuven en Lommel United. Club Brugge huurling Nikola Storm liet zich daarbij in positieve zin opmerken.

Storm stond opnieuw in de basis bij OHL en bewees na 19 minuten waarom. Toen een hoekschop bij de 22-jarige flankaanvaller belandde, twijfelde die niet en schoot hij het leer op sublieme wijze – met zijn linker nota bene – tegen de touwen. Zo wiste de Brugse huurling het vroege penaltydoelpunt van Wouter Scheelen uit. De ploeg van Dennis van Wijk won uiteindelijk met 2-1.

Storm pakt uit met pareltje

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws