Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Joske geeft Gouden Schoen al meteen uit handen en dolt erop los

HAHA! Joske dolt erop los en geeft Gouden Schoen al meteen uit handen

De kogel is door de kerk: José Izquierdo volgt Sven Kums op als winnaar van de Gouden Schoen. De 24-jarige Colombiaan haalde het van Łukasz Teodorczyk en ploegmaat Ruud Vormer en ging zo met de hoofdprijs aan de haal op het Gala te Lint.

Zó zenuwachtig als woensdagavond zagen we onze flankaanvaller nog nooit, maar na de uitreiking werd de stress ingeruild voor de nodige humor.

Na afloop gaf Izquierdo zijn naar eigen zeggen ‘zware’ Gouden Schoen meteen uit handen. “And the winner is… The security guy!”, lachte het goudhaantje van Blauw-Zwart. Vanzelfsprekend mocht zijn aanstekelijke lach en enkele zelf gedraaide plaatjes niet ontbreken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws